purple copy copy

                                                                  

                                                                     Behandlingar

                                                                        ”Botox”

Botox används vid behandling av både ansträngningsrelaterade och åldersrelaterade rynkor i ansiktet. Den nervsignalbegränsande effekten gör också att Botox framgångsrikt kan användas för att behandla spännings huvudvärk samt verka mot svett i handflator och armhålor.

Det ursprungliga botulinumtoxinet vid namn Botox, framställs av läkemedelsfirman Allergan. Botox har använts sedan 90-talet och 90 % av användningen sker i medicinsk vård exempelvis vid behandling av spastiska pareser hos såväl barn som vuxna. Den långvariga och frekventa användningen av Botox gör att det finns mycket säkerhetsdata kring produkten.

                                                                        ”Filler”

Vi använder biologiskt nedbrytbara fillers bestående av hyaluronsyra.

Hyaluronsyra förekommer naturligt i huden och bidrar till hudens spänst och hälsosamma utseende Med tiden minskar mängden hyaluronsyra med tapp av volym, uppkomst av linjer och veck samt förändringar av ansiktsform som resultat.

Hyaluronsyran i form av filler används för att lyfta rynkor, återställa volym och en åldrad ansiktskontur. Hyaluronsyran kan fördelas över olika områden i ansiktet och med tiden bryts den ned naturligt och försvinner.

Hyaluronsyrehaltiga fillers binder mycket fukt och kan därför med fördel användas som en ” boost” på handryggar, hals och dekolletage.

 

Stäng meny